Milletvekili Yusuf Ahlatcı, koordinatörlüğünü yaptığı Bolu'daki çalışmalarını tamamlayarak Çorum'a dönüş yaptı.

Ahlatcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

EMNİYET GÜÇLERİNİN BAŞARILI ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ

İlk olarak, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan'ı ziyaret eden Ahlatcı, emniyet güçlerinin şehirdeki güvenliği ve huzuru sağlamak için gösterdikleri çabaları takdir etti. Ahlatcı, son dönemde emniyet teşkilatının başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Emniyet Müdürü Pehlivan'a yeni görevinde başarılar diledi.

ÇORUM’UN GELECEĞİ İÇİN İŞBİRLİĞİ

Nakliyecilerin sorunları TBMM'de Nakliyecilerin sorunları TBMM'de

Ardından, İl Jandarma Komutanlığına geçen Ahlatcı, burada İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Naim Çetinkaya'yı ziyaret etti. Çetinkaya'ya yeni görevinde başarılar dileyen Ahlatcı, şehrin güvenliği ve huzuru için jandarmanın önemli rolüne vurgu yaptı.

Milletvekili Ahlatcı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Ortak nokta olarak memleketimize en güzel hizmeti yapmak noktasında kıymetli emniyet güçlerimizin ve jandarma teşkilatımızın her daim yanındayız" dedi.
Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve İl Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, milletvekili Ahlatcı ve beraberindekilere teşekkür ettiler.