AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Ankara’da memurun güçlü sesi olacağını söyledi.

Milletvekili Ahlatcı, Memur-Sen Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.

Ahlatcı, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Okumuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarete eşlik etti.

MEMUR SEN’E DESTEK SÖZÜ

Yeniden Refah Partisi Çorum teşkilatına Üstün Başarı Belgesi verdi! Yeniden Refah Partisi Çorum teşkilatına Üstün Başarı Belgesi verdi!

Memur Sen olarak yapılan çalışmalarda ve yapıcı gayretlerine destek vereceğine vurgu yapan Milletvekili Ahlatcı, her zaman memurların yanında olduğunu söyledi. 

“ANKARA’DA MEMURLARIN GÜÇLÜ SESİ OLACAĞIM”

Milletvekili Ahlatcı, "Sizlerin sıkıntılarınızla sıkıntılanmak, dertlerinizle dertlenmek ve taleplerinize çözüm bulabilmek adına tüm gayretimizle Ankara'da sizlerin güçlü sesi olacağız" dedi.
Katılımcı demokrasilerde sendikaların ve derneklerin temsil ettikleri kesimlerin sesi olduğunu kaydeden Milletvekili Ahlatcı, Memur-Sen camiasının Türkiye’nin önündeki taleplerin aşılması noktasında gösterdiği duruşunu her zaman takdir ettiğini belirtti.

Ahlatcı, Memur-Sen’in erdemli sendikacılık anlayışıyla kamu görevlilerinin taleplerinin çözümünde yeni kazanımlar elde etmeyi sürdüreceklerine inandığını söyledi.
İl Temsilcisi Fatih Okumuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Ahlatcı'yı ve beraberindekileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.