Uğradığı her yerde, her köyde, her mekanda özellikle çocuklarla yakından ilgilenen onlarla sohbet eden Ahlatcı, miniklerle bayramlaşıp, kucaklaşarak çeşitli hediyeler verdi.

Çocukların bayramları bayram gibi yaşamaları gerektiğini belirten Ahlatcı, elini öpen miniklere bayram harçlıklarını takdim etti.

Bayramda elini öpen çocuklara ayrıca oyuncak ve boyama kitapları da hediye eden Yusuf amcalarını minikler kucaklayarak büyük bir sevgi gösterisinde bulundular.

Yolculuğu sırasında yol kenarında, duran çocukları dahi sevindiren Ahlatcı, hemen makam aracını durdurarak çocuklarla bayramlaşıp onlara oyuncak hediye edip, onların sevinmesini vesile oldu.

MHP Çorum'da görev değişikliği! Yeni Yönetim Kurulu üyeleri belli oldu MHP Çorum'da görev değişikliği! Yeni Yönetim Kurulu üyeleri belli oldu

"Çocuklar farkında olmasalar da en çok bayramlarda büyürler" diyen AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, "Ramazan ayını uğurlarken hüznüyle sevinciyle bir bayram gününe daha ulaşmanın iç huzurunu yaşıyoruz. Bayram en çok çocuklar için vardır.  Çünkü en çok çocuklar sever bayramı. Ve bayram da en çok çocukları" dedi.

Bir çocuğu gülümsetmenin hayatta her şeye bedel olduğunu belirten Ahlatcı,  "Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk yoktur. Ne güzel dönüyor çemberim; Hiç bitmese horoz şekerim! der Cahit Sıtkı Tarancı da "Çocukluk" şiirinde… Bırakın hayat bir çocuk oyunu kadar renkli olsun yüzümüz hiç solmasın SEVGİ olsun. Çocuk demek sevgi demektir" diye konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş