Yabani dizisinin on beşinci bölümü 19 Aralık 2023 Salı günü FOX'ta yayınlandı. Yabani'nin 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani on beşinci bölüm izle.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte FOX Yabani 15. bölüm izle dizi izle linki.

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 14. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Güven, Şebnem ile konuşmasından sonra gitmemeye karar verir. Aldığı bu karar Soysalanlara büyük bir şaşkınlık getirmesinin yanı sıra Serhan için yeni bir planın tohumlarını ekmesine sebebiyet verecektir. Rüya’nın babası Metin’in de hapisten tahliye olması Serhan için ayrı bir gerginlik sebebi olacaktır. İki taraftan sıkıştırılmış Serhan bu durumun içinden nasıl sıyrılacak?

Metin tahliyesinin ardından ilk iş kızı Rüya ve eski eşi Şebnem’in yanına gider. Şebnem’in kendisi hakkında Rüya’ya aksettirdikleri, Metin’i çileden çıkartır. Şebnem ile eskileri konuşmak için adım attığında ise Şebnem onu daha da zor duruma sokmanın yolunu bulacaktır.

Baba gerçeğinden sonra Rüya Asi’ye sığınır. Rüya ile geçirdiği akşamdan sonra onu daha iyi anlayan Asi; Rüyanın tek ilacının Yaman olduğuna inanması üzerine Alaz’ı çok kızdıracak bir hamle yapacaktır. Cesur ise hala iyileşme sürecinde olan prensesi Çağla’nın yüzünü güldürmeye çalışırken Serhan onu görür. Serhan’ın gerçek yüzünü gören Cesur, babasını iyi bir aile babası yerine koyan Yaman; arasında ipler gerilir. Yine de Umut’un hayali olan futbol maçında bir araya gelirler.

Umut yavaş yavaş iyileşmeye başlamış ve ameliyattan sonra hayallerini tek tek gerçekleştirirken kaderin Umut için daha farklı planları olacaktır.

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Başkan Çolakbayrakdar: “Projelerimizle kendi kendine yeten bir belediye olduk” Başkan Çolakbayrakdar: “Projelerimizle kendi kendine yeten bir belediye olduk”

Yabani dizisinin FOX'ta 19 Aralık günü yayınlanan 15. bölümünü ( on beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 15. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Editör: Haber Merkezi