Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan üç farklı fabrikayı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz, Önceki Dönem İl Başkan Yardımcılarından Orhan Özyol ve Milletvekili Aday Adayı Abdullah Dalyan ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, üretim kapasitesi bakımından önemli bir yere sahip olan fabrikaların ürünleri hakkında bilgi aldı.

Kayrıcı, ilk olarak 3F Tekstil Fabrikası'na giderek fabrika sahibi Fatih Ergün ile görüştü. Üretimleri hakkında bilgiler alan Kayrıcı, ardından fabrika içerisini gezerek, üretilen ürünleri yakından inceledi ve çalışanlarla biraraya geldi.

Daha sonra Yalçın Hidrolik Fabrikası'na geçen Kayrıcı, fabrika sahibi Alaaddin Yalçın'dan üretilen ürünler hakkında bilgi aldı. Hem sektörün, hem de ekonominin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Son olarak Era Özel Civata Fabrikası'nı ziyaret eden Kayrıcı, fabrika sahibi Oğuz Katipoğlu ile görüşerek, üretilen ürünler ve piyasası hakkında bilgi aldı.

Kayrıcı, ziyaretleri sırasında Çorum'un müteşebbis ruha sahip insanlarının üretimin her alanında var olduğunu belirterek, bu fabrikalarda hem ülke ekonomisine, hem Çorum ekonomisine ve özellikle de istihdama çok büyük katkılar sağlandığını vurguladı.

Milletvekili Tahtasız’dan Hazine’ye sert çıkış: Faiz zammı yanlışından dönülmeli Milletvekili Tahtasız’dan Hazine’ye sert çıkış: Faiz zammı yanlışından dönülmeli

Kayrıcı, yatırımcıların sürekli yeni yatırımlara yöneldiğini, Çorum sanayisinin de bu şekilde geliştiğini kaydederek, KOBİ'lerin ülke ekonomisinin kılcal damarlarını oluşturduğunu dile getirdi.

Fabrika sahiplerine tebriklerini ileten Kayrıcı, Çorum için önemli olan sanayi kuruluşlarının hem üretim kapasitesi bakımından, hem de sayılarının çoğalması bakımından daha da gelişip büyümesi için merkezi hükümetten gereken desteği alması konusunda var gücüyle çalışacağını söyledi.

Kayrıcı, insanlığın hayrına çalışan, ülke ekonomisine katkı sağlayan, insanların evine ekmek götürmelerine vesile olan üreticilere ve iş imkanı sağlayanlara destek olmayı bir görev saydığını da sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

Editör: İlhami Türksal