Turan Mahallesi'nde yaşayan çiftin üç erkek bebekleri, Etlik Şehir Hastanesinde sezaryen yöntemiyle dünyaya geldi. Doktorlar, sağlıklı bir süreçten sonra bebeklerin dünyaya gelmesine vesile oldukları için duydukları mutluluğu dile getirdi.

Anne Melisa Küçükkahraman ise üçüz bebek sahibi olmanın hem mutluluk verici hem de zorlayıcı bir deneyim olduğunu belirtti: "Üçüz bebek sahibi olmak çok hoş bir şey. Allah'a çok şükürler olsun. Çok şükür ya Rabbim bize bu hediyeyi verdi. Bazen insanlar 1 tane istiyor ama Allah’a şükür olsun bize 3 tane gönderdi. Çok şükür sağlıklı çocuklarım."

Bez ve kıyafet yardımı talep ediyorlar

Yeni doğan bebeklere, Fatih, Ömer ve Hakan isimleri verildi. Küçükkahraman ailesi, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen üçüzlerini büyütürken, aynı zamanda finansal zorluklarla da mücadele ediyor. İki haftada bir Ankara'ya kontrole gitmeleri gerektiğini belirten Melisa Küçükkahraman, bu süreçte kendilerine destek olabilecek hayırseverlerden bez ve kıyafet yardımı talep ediyor.

Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket

Bu özel ve nadir deneyimi yaşayan Küçükkahraman ailesinin hikayesi, üçüz bebeklerin ebeveynleri için hem mutluluk hem de zorluklarla dolu bir yolculuk olduğunu gösteriyor. Toplumun ve hayırseverlerin desteğiyle, bu aile bu zorlu süreci daha kolay bir şekilde atlatmayı umuyor.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş