TV8,5 canlı izle ekranı UEFA Konferans Ligi maçları sebebiyle araştırılıyor. Beşiktaş Club Brugge maçı ve Nordsjaelland Fenerbahçe maçı bugün oynanacak. Temsilcilerimizin Avrupa mücadeleleri Exxen üzerinden yayınlanıyor. Ancak platformda sorun yaşanması halinde TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayına verilebiliyor. Bu kapsamda TV8,5 canlı izle ve frekans bilgileri sorgulamaları başladı. Akşam saatlerinde oynanacak mücadeleler için canlı maç izle ekranı başına geçiliyor. 2023 UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı canlı yayın kanalı için TV8,5 yayın akışı kontrol ediliyor. İşte, TV8,5 canlı yayın izle linki, frekans bilgileri ile şifresiz maç izle!

TV8,5 canlı izle ekranı araştırmaları başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi maç programında bugün 18 karşılaşma yer alıyor. Temsilcilerimiz de 5. hafta maçlarına çıkıyor. Beşiktaş Club Brugge maçı ve Nordsjaelland Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. 2023 UEFA Konferans Ligi maçları canlı yayın kanalı Exxen olarak belirlenmişti. Ancak oluşabilecek bir hata sebebiyle maçlar TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak yayına veriliyor. Bu noktada ise zorlu mücadeleleri kaçırmak istemeyen futbolseverler TV8,5 canlı izle ve frekans bilgileri için arama motorlarına yönelmiş durumda. İşte, TV8,5 canlı yayın izle linki ve frekans bilgileri…

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI VE BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

UEFA Konferans Ligi D Grubu Beşiktaş Club Brugge maçı, 30 Kasım Perşembe yani bu akşam TSİ 20.45'te başlayacak.

UEFA Konferans Ligi H Grubu Nordsjaelland Fenerbahçe maçı da bu akşam oynanacak ve karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak.

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI VE BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI TV8,5'TA YAYINLANACAK MI?

İnegöl Yeniceköy Mahallesinde yeni yollar açılıyor İnegöl Yeniceköy Mahallesinde yeni yollar açılıyor

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı ve Beşiktaş Club Brugge maçı EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Ancak teknik bir sorun yaşanması durumunda temsilcilerimizin mücadeleleri TV 8,5 ekranlarından şifresiz olarak yayına verilebilir.

TV8,5 CANLI MAÇ İZLE!

TV8,5 kanalı frekans bilgileri ile sorgulanıyor. Futbolseverler televizyonlarından kanalı bulabilecekleri gibi internet üzerinden de kanala ulaşabilir:

https://www.tv8bucuk.com/tv8-5-canli-yayin

Frekansa bilgisine ulaşmak için...

TV8,5 FREKANS BİLGİLERİ

Türksat 4A Uydusu

Frekans: 12346 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Symbol Rate: 9600 Ksym/s

Fec: ¾