Başkan Başaranhıncal, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Arif Pehlivan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başaranhıncal, şehrin huzur ve güveni için canla başla çaba gösteren Emniyet teşkilatıyla her zaman uyumlu bir işbirliği içerisinde olduklarını ve bundan sonrada aynı uyum ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çorum'un 198 köyünün sadece 3 tanesini kadın muhtarlar yönetiyor Çorum'un 198 köyünün sadece 3 tanesini kadın muhtarlar yönetiyor

Başaranhıncal, “Sayın Müdürümüze mütevaziliği ve içtenlikle misafirperverliği için canı gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüzde Özel Kalem Müdürümüz ve görev alan, bizleri güler yüzle karşılayan arkadaşlarımıza da nezaketleri için de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, TSO Yönetim kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Çorum için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.