İzmit'te ibadethanelerde hijyen çalışması sürüyor İzmit'te ibadethanelerde hijyen çalışması sürüyor

Sivas Belediyesi’nin şehir trafiğini rahatlatmak maksadıyla uyguladığı ulaşım projelerinden biri olan stadyum yanı üst geçit ve bağlantı yolu projesinde son rötuşlar yapılıyor. 

Şehirde yeni bağlantı yolları ile alternatif ulaşım aksı oluşturmayı hedefleyen Sivas Belediyesi, bu istikamette hayata geçirdiği projelerle ulaşımdaki konforu ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı maksatlıyor. Tamamlanma aşamasına gelen stadyum yanı üst geçit ve bağlantı yolu projesi ile Erzincan çevre yolu; stadyum ve okullar bölgesine, buradan da Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve devamında Buhara Caddesi'ne ulaştırılacak. Hattın toplam uzunluğu 2 kilometre olacak. Proje çerçevesinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bir adet kavşak, Sivasspor Caddesi üzerine ise 25 metre genişlik ve 450 metre uzunluğunda bir köprü inşa edildi. Projelerin toplam maliyeti yaklaşık 80 milyon lirayı bulacak.

Tokat'ta ot balyası tarlada ne kadar oldu? Tokat'ta ot balyası tarlada ne kadar oldu?

“Bu proje alternatif bir yol olacak”
Projenin kısa süre içerisinde hizmete sunulacağını belirten Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Erzincan çevre yolunu Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’na bağlayacak üst geçit ve yol çalışması, şehrimizin en önemli ulaşım projelerinden bir tanesi. İlk etapta Erzincan yolunu mevcut stadyum yanından üst geçit ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’na ulaştıracağız. Akabinde şuan semt pazarı olarak kullanılan bölgedeki pazarı kaldırarak Tuzlugöl Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve Fatih Mahallesi’ne bağlanmış olacağız. Bu projenin devamında da Çayboyu bağlantı yoluyla da bir ring oluşturarak Erzincan yolunu adeta 2. ring ile şehrin içerisine bağlamış olacağız. Bu proje alternatif bir yol olacak” ifadelerini kullandı.

Tokat'ın meşhur bağ yaprağı kargo ücretleriyle yarışıyor Tokat'ın meşhur bağ yaprağı kargo ücretleriyle yarışıyor

Alt geçit kavşağa sığmadı, proje rafa kaldırıldı
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 2016 yılnda yaptığı açıklamada eski Niksaryolunda alt geçit çalışmasını artık resmi anlamda projelendirmeye başladıkların açıklamıştı. Projje, kavşağın olduğu bölgenin alt geçide uygun olmadığı tespit edilerek rafa kaldırılmıştı. Akıllı kavşak sistemi ile donatılan kavşakta kısmen sorun çözülsede sabah ve akşam saatlerinde trafik kilitlenme noktasıana geliyor. 

Tokat'ın meşhur bağ yaprağı fiyatları tavan yaptı! Tokat'ın meşhur bağ yaprağı fiyatları tavan yaptı!

Editör: Haber Merkezi