Kargı Belediyesi’nde görev yapan Selahattin Erdoğan görevinden istifa ederek MHP Genel Merkezi’ne başvuru dosyasını teslim etti.

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’yı TBMM’deki odasında ziyaret eden Selahattin Erdoğan, Milletvekili Kayrıcıyla bir süre görüştükten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de genel merkezdeki makamında ziyaret etti.

‘KARGI’YA ÇAĞ ATLATMAK İSTİYORUZ’

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’den Hacı Odabaş’a ziyaret Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’den Hacı Odabaş’a ziyaret

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Selahattin Erdoğan Belediyeciliği en güzel uygulayan partinin MHP olduğunu belirtti. Çevredeki ilçelerden örnekler veren Erdoğan, ‘’MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını çevremizdeki Osmancık, Tosya, Kastamonu, Çankırı gibi il ve ilçelerimizde görüyoruz. İlçeler bile çağ atladı. Bizde partimizin bu üretken belediyecilik anlayışını, belediye tecrübemize katarak Kargı’mıza çağ atlatmak istiyoruz. Çok güzel projelerimiz var. Bunları aday olduğumuzda vatandaşlarımızla da paylaşacağız. İnanıyoruz ki Kargı üretken belediyecilikle çağ atlayacak’’ şeklinde konuştu.