Atatürk Ortaokul'u bahçesine kurulan Kan Bağış Aracı ile başlatılan kan bağışına gönüllü tüm öğrenci öğretmen veli ve vatandaşlar katıldı. Gün boyu süren kampanya sonunda okul tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Osmancık Atatürk Ortaokulu Müdürü Adem Şahin kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi. Müdür Şahin; "Öğrencilerimize kan vermenin ve kan bağışının önemini, çeşitli resim, müzik etkinlikleri ile kazandırıldı. Öğrencilerimizde, velilerine, çevresindekilere kan bağışı yapması konusunda farkındalık oluşturulması ve kan bağışı alışkanlığı kazandırılması için çeşitli görsel ve müzik klip çalışmaları ile topluma ve çevreye duyarlılığı artırılması ile alakalı çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilerimizin toplumsal sorunların çözümünde sorumluluk alma, yardımlaşma, sosyal ve kişilik gelişimine katkı sağlamasını amaçladığı proje 15 Mart Salı günü kan bağışı kampanyasını gerçekleştirdik.

Bu anlamlı kampanyamıza bizlere destek veren ve katılan başta Okul Aile Birliği başkan ve yönetimi olmak üzere, Osmancık Türk Kızılay Temsilcisi ve Yönetimine, tüm paydaşlarımıza okulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.