Çorum Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sağlık-Sen’in her daim üyelerinin hizmetine yönelik adımlar atmaya devam ettiğini belirtti. Saatcı, "Sağlık-Sen geleceğe yatırım yapan, emanet bilinciyle hareket eden, imkân ve kaynaklarını üyeleri için seferber eden hizmet sendikacılığının temsilcisidir." ifadelerini kullandı.

12 katlı ve 87 odalı olan Sağlık-Sen Otel, 190 yatak kapasitesine sahip olacak. Ayrıca konferans salonu ve yemekhanesiyle de üyelerin ihtiyaçlarına yanıt verecek. Saatcı, otelin Ankara'nın merkezi bir konumunda bulunmasıyla teşkilat mensuplarının ve ailelerinin konaklama ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti.

"Teşkilat mensuplarımızın artık Ankara’da bir evi var." diyen Saatcı, "Bu yolda emek veriyoruz, eser bırakmaya çalışıyoruz. İnsanı ve emeği merkeze alarak, Sağlık-Sen’i geleceğe daha güçlü bir biçimde taşımak için durmaksızın çalışıyoruz." ifadeleriyle hizmet sendikacılığının önemine vurgu yaptı.

Uzmanına göre, göz tansiyonunda erken teşhis çok önemli Uzmanına göre, göz tansiyonunda erken teşhis çok önemli

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mali, sosyal ve özlük hakları yönünden refaha kavuşturmak için var gücüyle mücadele eden Sağlık-Sen, bu yeni girişimle üyelerine ve ailelerine rahat ve konforlu bir konaklama imkanı sunacak.

Haber Merkezi

Editör: İlhami Türksal