Osmancık Devlet Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları Uzmanı Osmancık Devlet Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları Uzmanı

6 Şubat 2023'te meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık İlçeleri olan, Osmaniye dahil 11 İlde yıkıcı etkilere neden olan depremin ardından yaraların sarılmasına devam ediliyor. 
Osmancık Müftülüğümüzden de gönüllü olarak Kur'an Kursu Öğreticileri Berna Taşkıran, Rümeysa Küçük, Kevser Özüdoğru, Züleyha Akgül ile Saliha Saynur Güçlü, deprem bölgelerinde manevi destek personeli olarak görev aldı. 


Özellikle 4/6 yaş çocukların dini eğitimi ve psikolojik durumları ile ilgilenen görevliler, onlarla etkinlikler yaparak ve oyunlar oynayarak destekte bulundular. Vefat eden vatandaşların kabirlerinde, okunan mukabelelerin, hatimlerin duaları yapıldı. Gönüllüler depremzedelerle birlikte sahur ve iftar sofrasını da paylaştılar.
Osmancık Müftülüğü tarafından yapılan paylaşımda. “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı geri getiremeyiz ama bunun dışındaki tüm yıkımları ve zararları, el birliği ve dayanışma ile telafi edebiliriz. Milletimize bir kez daha geçmiş olsun diyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” denildi.

(Haber Merkezi)