Çorum İl Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, şube müdürleri ile birlikte 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıklarını incelemek amacıyla okulları ziyaret etti.

Mimar Sinan Anaokulu, Mimar Sinan Anadolu Lisesi ve Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü, yeni eğitim öğretim yılı kapsamında okullarda sürdürülen bakım, onarım, yenileme çalışmaları başta olmak üzere hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi, yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi alıp değerlendirmelerde bulundu.

Kadınlar yarım kalan eğitim hayallerini gerçeğe dönüştürüyor! 2024 Hitit Anne Üniversitesi başladı Kadınlar yarım kalan eğitim hayallerini gerçeğe dönüştürüyor! 2024 Hitit Anne Üniversitesi başladı

Milli Eğitim Müdürlüğü kitap deposunda da incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde okutulacak ders kitaplarının %70'i depomuza ulaştı. Okullarımız açılmadan önce tüm ders araç ve gereçlerimiz ile bakım ve onarım işlerimizi tamamlamış olarak okullarımızda öğrencilerimizi bekliyor olacağız" dedi.