Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Kargı’nın köylerine ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 
Köylünün her türlü zorluğa rağmen üretmeye ve çalışmaya devam ettiğinin altını çizen Milletvekili Tahtasız, bu düzeninin değişeceğini Kargı’nın halkçı belediyeciliğe kavuşacağını söyledi. 

KÖY HALKININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Kargı’da Çukuraluç Köyüne ziyarette bulunan Milletvekili Tahtasız köy halkının taleplerini dinledi.  Kargı Akkise köyü taşımalı Yunus Emre Ortaokulu’nun başarılı öğrencileri sayesinde çalışmalara kısa bir spor molası vererek, çocuklarla masa tenisi oynayan Milletvekili Mehmet Tahtasız, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. 

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Akkise köyünün başarılı öğrenciler yetiştiren Yunus Emre İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Tahtasız, “Hepsi biri birinden zeki ve çalışkan öğrencilerimizin enerjisi günün yorgunluğunu aldı. Geleceğimizin teminatı öğrenci ve öğretmenlere başarılar diliyoruz” dedi. 

ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Kargı Belediye Başkanı Dereli: Emniyet Teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyorum Kargı Belediye Başkanı Dereli: Emniyet Teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyorum

Daha sonra Yeşilköy’de esnaflık yapan Ömer Küçük ile bir araya gelen Milletvekili Tahtasız, “Ömer Küçük çalışıyor, çabalıyor ama 6 bin 900 olan TL Bağ-Kur primini dahi ödeyemiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel seçiminden önce esnafa verdiği 7200 prim gün sözünü tutmuş olsaydı Ömer Küçük ve yüzbinlerce esnafımız emekli olacaktı! Yalan söz ve vaatlerle halkımızı kandıranlar yerel seçimlerde sandıkta bu boş vaatlerin cevabını alacak” şeklinde açıklama yaptı. 

‘VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLACAĞIZ’

Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, il genel meclisi üyeleri ve partililerle birlikte Çakırlar ve Halılar köyünü ziyaret eden Tahtasız, “Çakırlar ve Halılar köyü sakinleri Kargı-Boyabat yolunun köylerinden geçtiğini kazaların önlenmesi için traktörlerin geçişi için menfez yapılmasını talep ediyor. Sulama için devlet ve vatandaş İşbirliği ile güneş panelleri yapılmasını istiyor. Hazine arazilerinin köy halkına satılarak tarıma kazandırılmasını talep ediyor.
Köylülerimizin sorun ve taleplerini biliyoruz. Çözümü için her platformda sesleri olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘EMEKÇİ KADINLARIMIZLA SOHBET ETTİK’

CHP Çorum Milletvekili Tahtasız ve beraberindekiler Kargı’nın çalışkan ve üretken köylerinden Yeşilköy’ü ziyaret etti. Yeşilköy Köy Ürünleri Kooperatifi çatısı altında tarhana ve erişte yaparak aile bütçelerine katkı sağlayan emekçi kadınlarımızla sohbet ettiklerini dile getiren Tahtasız, “Yeşilköy esnafına hayırlı işler dileyerek, sorun ve taleplerini dinledik. İktidar her ne kadar onları görmese de Köylümüz her türlü zorluğa rağmen üretmeye, çalışmaya devam ediyor. Bu düzen değişecek” şeklinde konuştu. 

Hacıhamza köyünde pazar yeri ziyaretinin ardından kahvehanede köylülerle bir araya gelen Milletvekili Tahtasız, “Köylülerimizin sorunlarını biliyoruz yerelde ve genelde çözüm için geliyoruz” dedi.