Şerbetli tatlılarda yeni trend: Sütlü Revani nasıl yapılır? Şerbetli tatlılarda yeni trend: Sütlü Revani nasıl yapılır?

Mevlid Kandili’nde sevdiklerinize özel, lezzetli pişi tarifi ile anın tadını çıkarın! Pratik ve leziz tariflerimizle kandilinizi taçlandırın.

MALZEMELER

Hamuru için;
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un
Kızartmak için;
Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.