Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, İstanbul'un Anadolu Yakası ve İskenderun Körfezi ile Kocaeli, Sakarya ve Çorum çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonunda azalarak kuzey ve iç bölgelerde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Güney Ege'de kuzeybatı, Doğu Akdeniz'de güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

Çorum'da zincir marketlere büyük denetim: 5 iş yerine ceza! Çorum'da zincir marketlere büyük denetim: 5 iş yerine ceza!

Çorum hava durumu

Tahminlere göre; Cumartesi gününden itibaren Çorum'da da Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji'nin verilerine göre Çorum'da Cuma günü sıcak havalar devam edecek. Cumartesi gününden itibaren sağanak yağışların etkisi altında kalması beklenen Çorum'da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.