Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Çorum için önemli bir uyarı geldi. Şehirde öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen gökgürültülü sağanak yağış akşam saatlerine kadar devam edecek. İşte 30 Nisan Salı Çorum hava durumu...

Çorumlular dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre, şehir bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlar saracak. İşte detaylar...

Meteoroloji'nin yeni Çorum hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün öğle saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağışlı bir havanın etkisi altına girecek.

Çorum  15 Mayıs elektrik kesintisi: YEDAŞ saat verdi Çorum 15 Mayıs elektrik kesintisi: YEDAŞ saat verdi

Çorum'da bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 28 Nisan Pazar günü öğlen 12:00'da civarında başlaması beklenen yağışlı havanın aralıklarla akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Akşam saatlerinde bitmesi beklenen gökgürültülü sağanak yağışların Cuma gününe kadar aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 26 derece olacak. Çorum'da rüzgar 10 km hızla kuzeydoğudan esecek.

Editör: Merve Kayış