Meteoroloji'den uyarı geldi, sıcaklıklar Çorum'da Perşembe günü itibariyle 10 derece birden düşecek. Tahminlere göre Çorum'da kış tekrardan yüzünü gösterecek ve kar ve karla karışık yağmur etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum'a kar yağışı için tarih verdi. Çorum'da bugünden itibaren Cumartesi gününe kadar aralıklarla kar yağışı ve karla karışık yağmur bekleniyor.

Çorum'da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağış, gün içinde kar yağışına dönecek. Kentte sıcaklıklar yağışla birlikte 3 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Çorum hava durumu bugün Kar yağışı ve karla karşık yağmurlu hava hakim olacak.

Yarın kar yağışı şeklinde devam edecek yağışların Cumartesi gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

İşte 5 günlük Çorum Hava Durumu

Çorum'da engellilere özel Gündüz Hizmet Merkezi kuruluyor! Çorum'da engellilere özel Gündüz Hizmet Merkezi kuruluyor!

21 Mart Perşembe (bugün) Çorum'da gece saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının gün içinde karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek sıcaklık 3 en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak.

22 Mart Cuma günü ise Çorum'da kar yağışlarının etkili olması bekleniyor. Çorum'da cuma günü hava sıcaklığının 7 dereceye kadar yükselmesi beklenirken, en düşük hava sıcaklığının ise 0 derece olacağı tahmin edildi.

23 Mart Cumartesi günü kar yağışı etkisini azaltarak etkisini sürdürmeye devam edecek. Meteoroloji yetkililerinin yaptığı tahminlere göre Çorum'da cuma günü hafif kar yağışı beklenirken hava sıcaklıklarının -3 dereceye kadar düşeceği öngörüldü.

24 Mart Pazar günü güneşli bir hafta sonuna uyanacak Çorumlular güneşin tadını çıkaracak. Tahminlere göre Pazar günü Çorum hava durumunun güneşli ve parçalı bulutlu olacağı ve hava sıcaklıklarının 11 dereceye kadar yükseleceği tahmin edildi.

25 Mart Pazartesi haftanın ilk günü ise Çorum'da sağanak yağış ve yağmur etkili olacak. Yapılan tahminlere göre hava sıcaklıkların iyice artacağı Pazartesi günü en yüksek sıkcaklık 14 derece, en düşük ise 0 derece olacak.