Çorum'da zincir marketlere büyük denetim: 5 iş yerine ceza! Çorum'da zincir marketlere büyük denetim: 5 iş yerine ceza!

Çorumlular dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre, şehrinizi bugün öğle saatlerinden itibaren sağanak yağmurlar saracak. İşte detaylar...

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili altına girecek.

Çorum'da bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 6 Mart Çarşamba günü öğlen 12:00'da civarında başlaması beklenen yağışlı havanın aralıklarla akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 13derece olacak. Çorum'da rüzgar 15 km hızla batıdan esecek.

7 Mart Perşembe Çorum Hava Durumu nasıl olacak?

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkilisini sürdürmesi bekleniyor.

Çorum'da bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla etkili olacak sağanak ve yağmurlu havanın yarında etkisini sürdürmesi bekleniyor. Sağanak yağışların Cuma gününe kadar aralıklarla devam etmesi ve Cumartesi günü yer yer karla karışık yağmurlu havaya yerine bırakması bekleniyor.