Bir süredir Çorum'u etkisi altına alan yağışlar Meteoroloji'nin tahminlerine göre yeni haftada da devam edecek. Yağışların bugün de Çorum'da etkili olması beklenirken, hafta boyunca yağışların devam edeceği tahmin edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26-29 Mart tarihleri arasında Çorum hava durumu için devam edecek yağışlar konusunda uyarılarda bulundu. Yağışların, hafta boyunca aralıklarla etkisini sürdüreceği belirtildi.

Meteoroloji Çorum'u saat vererek uyardı!

25 Mart Pazartesi Çorum hava durumunun sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu ve güneşli olması beklenirken, yağışların akşam saatlerinden itibaren başlayacağı tahmin edildi.

Meteoroloji yetkilerinin tahminlerine göre bugün Çorum'da 18:00'dan itibaren etkisi gösterecek yağmurlu havanın Cuma gününe kadar aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Çorum Belediyesi'nden vatandaşlara müjde: Pazar günleri ekmek sıkıntısı bitiyor Çorum Belediyesi'nden vatandaşlara müjde: Pazar günleri ekmek sıkıntısı bitiyor

Meteoroloji yetkilileri, Çorum'daki vatandaşları ve ilgilileri saatlik tahminlerle bilgilendiriyor. Yağışların zaman zaman şiddetlenerek etkisini göstermesi beklenirken, hafta boyunca sürecek yağışlı havanın günlük yaşamı etkileyecek.

Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük hava sıcaklığının ise 0 derece olması bekleniyor. Rüzgar 23 km hızla güneybatı yönünden esecek.