Başkan Çolakbayrakdar: “Projelerimizle kendi kendine yeten bir belediye olduk” Başkan Çolakbayrakdar: “Projelerimizle kendi kendine yeten bir belediye olduk”

Sütyensiz tarzıyla dikkat çeken Melis Sezen, Venedik Film Festivali’nde yabancı basının ilgi odağı oldu. Genç oyuncunun cesur seçimleri daha önce de gündem olmuştu.

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı kareler ile beğeni toplamaya devam ediyor. Venedik Film Festivali'ne katılan ve sütyensiz seçimiyle dikkat çeken Sezen'in pozları sosyal medyayı salladı.
Melis Sezen de Venedik Film Festivali'ne giden isimler arasında yer alıyor. Son olarak Gülcemal dizisinde boy gösteren genç oyuncu festivale derin sırt dekoltesi olan beyaz bir elbise ile katıldı.

Sütyensiz tarzıyla dikkat çeken Melis Sezen yabancı basından da büyük ilgi gördü.26 yaşındaki Melis Sezen'in cesur seçimleri daha önce de gündem olmuştu. Eski MHP'li milletvekili Ahmet Çakar’ın oyuncu Melis Sezen'in derin dekoltesini eleştirmesi büyük tepki çekmişti.

Editör: Haber Merkezi