Programa katılan konuğun 70 yaşında bir adamla ilişkisi hakkındaki itirafı, stüdyodakileri ve izleyenleri kahkahaya boğdu. Hasan Can'ın bu itirafla ilgili yaptığı "Nerede buluşuyordunuz mesela darülaceze demi?" ve "Siz de yaş günleri daha da kıymetlidir biliyor musun" şakaları, izleyenler arasında büyük bir kahkaha tufanı yarattı.

Hasan Can Kaya, espri dolu dilini kullanarak daha sonra konuğa "Bir gün dedi ki sevgilim evinde parti var. Parti nerede Zincirlikuyu'da" dedi ve bu sözleriyle de gündeme oturdu.

Konuşanlar'ın sezon finalinde sürpriz ayrılık hikayesi gündem oldu Konuşanlar'ın sezon finalinde sürpriz ayrılık hikayesi gündem oldu

Komedyen, programın devamında başka bir çifte yönelerek ilişkiler hakkında konuşurken, yine konuğuna döndü ve "Mesela Alara şöyle yapıyor, ilişki süresi adamın eceli gelene kadar" dedi. Kaya, konuğunun itirazlarına "Buraları yayınalarım ha" diyerek yanıt verdi.

Konuğunun "Hayır yayınlama" demesi üzerine Hasan Can, "Ayrılmışsın gitmiş ya. Ölünün arkasından konuşuyoruz diye mi yayınlamayayım?" diyerek stüdyoda bir kez daha kahkaha ve alkış koptu.

Edirne'de göçmen kaçakçılarına darbe vuruldu Edirne'de göçmen kaçakçılarına darbe vuruldu

Hasan Can'ın sunumu ve esprileri, Konuşanlar'ın 109. bölüm tanıtımını sosyal medyada gündem yaptı. Bu bölümün tanıtımının yoğun ilgi görmesi, programın yeni bölümünün büyük bir merakla beklenmesine neden oldu.

Konuşanlar'ın sezon finalinde sürpriz ayrılık hikayesi gündem oldu Konuşanlar'ın sezon finalinde sürpriz ayrılık hikayesi gündem oldu

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş