Atv ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunda yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada kısa süre önce 1 milyon lira değerindeki ödül 5 milyon liraya çıkarılmıştı. Ödülün değişmesinin ardından ilk defa bir yarışmacı 5 milyon lira değerindeki soruyu gördü.

Eyüp İşler adlı yarışmacı geçtiğimiz hafta 12. soruyu doğru bilerek 5 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı.

Yarışmanın bu akşamki bölümünde, 5 milyonluk sorunun şıklarında Çorum, Yozgat, Sivas ve Tokat yer aldı. Soru ise şöyle oldu; İlki Sinop İnceburun ile Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla, Gökçe Ada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuşu uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişir? Sorusu soruldu.

Çorum'a sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor! Çorum'a sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!

Yarışmacı şıklardaki diğer iller hakkında fikir yürütürken, “Tokat zihnimde bir bilinmez gibi. Haritadaki yerini hatırlamıyorum. Tokat deyince aklıma Niksar geliyor. İlk medeniyet Tokat Niksar’da kurulmuştu sanki. ” dedi.

Soru doğrultusunda çekilen iki çizginin kesişimi ise Çorum’u işaret ediyor. Kim Milyoner Olmak İster'in 5 milyonluk sorusuna Eyüp İşler Tokat cevabı vererek elendi.