Çorum inşaat sektörü, Ekrem Keçeli ve Davos Yapı'nın öncülüğünde modern ve yenilikçi projelerle büyümeye devam ediyor. Keçeli'nin yeni projesi, güneş enerjisi ile kendi elektriğini üretecek sanayi iş yerlerini kapsıyor.

Çorumlu gurbetçi Davos Yapı güvencesiyle Çorum mimarisine yeni bir soluk getiriyor. Çorum’da inşaat sektörü modern görümün yanı sıra insanların hayatlarına kolaylık katacak yeni projelerle yükseliyor.

İnşaat sektörünün Çorum’da nabzını tutan Ekrem Keçeli, Davos Yapı güvencesiyle Çorum mimarisine yeni bir soluk getiriyor. Ekrem Keçeli, kendi elektriğini üreten sanayi iş yerlerinin yapımına başladı.

Çorum Valisi Dağlı: "Aile değerlerimiz toplumumuzun temel taşıdır" Çorum Valisi Dağlı: "Aile değerlerimiz toplumumuzun temel taşıdır"

YENİ PROJEDE İLK ADIMLAR ATILDI

Ekrem Keçeli, 2020 yılında Çorum Merkez Celil Kırı Mevkii’ne 28 bin metrekare alana 2 bin 800 KW’lık güneş enerji panelleri kurmuştu. Şimdi ise İskilip Yolu Köprüalan (Gürcü) Mevkii’nde 28 bin metrekare 4200 KW’lık güneş enerji panelleri bulunan sanayii iş yerlerini yapmak için kolları sıvadı. İsviçre'de yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekrem Keçeli’nin yapacağı sanayi işyerleri kendi elektriğini kendi üretecek şekilde tasarlanacak. Resmi işlemlere başlanan projenin 2024 yılının Temmuz ayında aktif hale geçmesi bekleniyor.

SANAYİ İŞ YERLERİNİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETİYOR OLMASI

Amacının Çorum'da ihtiyaç duyulan ve tercih edilen yapıları ortaya çıkarmak olduğunu söyleyen Ekrem Keçeli, 14 bin 509 metrekare alanda 6 bin 534 metrekare inşaat alanıyla A ve B blok olarak 16 sanayi iş yeri Çorumlu sanayicilerin hizmetine sunulacak. Sanayi iş yerlerinin en büyük özelliği kendi elektriğini üretiyor olması olacak. Bu iş yerleri isteğe bağlı olarak büyük ya da küçük ebatlarda tasarlanarak kullanılabilecek” dedi.

TASARLADIĞI ALANLARLA ÇORUM’UN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Modern mimariyi, teknolojiden üst düzeyde faydalanarak, Davos Yapı güvencesiyle Çorumlulara sunan Ekrem Keçeli, binalara kazandırılan teknoloji ve güvenlik sistemleri ile güvenliği bir üst çıtaya taşımayı hedeflediklerini de ekledi.

Çorumlu gurbetçi Ekrem Keçeli, Avrupa’da edindiği bilgi birikimini ilk olarak 2013 yılında Bahabey Caddesi’nde yer alan BUKET TOWER isimli bina ile Çorum'a aktardı. 2015 yılında yine BESTE HAUS ve 2017 yılında KEÇELİ HAUS ve daha sonra NAZİRE HAUS, NAZLI HAUS, İLKE HAUS ve NERGÜL HAUS ile dikkatleri üzerine çekti. Ekrem Keçeli inşaat sektöründe Çorum mimarisine büyük katkı sağladı. Şimdi ise sanayi iş yerleri yaparak Çorum’un gelişimine katkı sağlayacak.

“ÇORUMLU HEMŞERİLERİMİZİN YAŞAM ALANLARINI GÜZELLEŞTİRMEK BİZİM GÖREVİMİZ HALİNE GELDİ”

Ekrem Keçeli, ekonomik krize rağmen çok sayıda kişiyi istihdam etmesi ve projelerine ara vermemesi nedeniyle örnek olmaya devam ediyor. Daima Çorum’a yatırım yaptığını dile getiren Ekrem Keçeli, “Memleketimi çok seviyorum. Çorum’un mimarisine ve gelişimine katkı sağlamak, istihdam sağlamak benim için büyük mutluluk. Çorum için Çorumlu hemşerilerimizin yaşam alanlarını güzelleştirmek bizim görevimiz haline geldi” dedi.

Ekrem Keçeli ayrıca projeleri yaparken destek veren herkese ve projelerine ilgi gösteren tüm Çorumlulara teşekkür etti.

Editör: Ebru Çalık