Osmancık Kariyer Akademi Kurs Merkezi Türkiye Derecesi yapan öğrencilerini ödüllendirdi.

Osmancık Kariyer Akademi EA Türkiye 311’incisi Osmancık 1’ncisi olan Semih Karlı, EA Türkiye 966’ncısı Osmancık 2’ncisi olan Arda Çolak ve LGS sınavında Osmancık 1’ncisi Mehmet Bera Karabudak Osmancık 2’ncisi Ayşe Melek Güler’e ve Osmancık 3’ncüsü olan Ceylin Çıplak’ı plaket ve altın ile ödüllendirerek başarılarını kutladı.

Öğrencileri altın vererek kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yücel Kurşun, “Öğrencilerimizin başarısı bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Türkiye genelinde gösterilen bu başarı Osmancığımız için büyük bir gururdur, emeği geçen Kurum Öğretmenlerimizi öğrencilerimizin ailelerini ve okullarındaki öğretmenlerini de tebrik eder hepsine teşekkürlerimi borç bilirim” dedi. 

Kemal Yücel Kurşun, önümüzdeki yıllarda başarılarını artırarak devam edeceklerini ve bunun için ellerinden gelen çabayı sarf ederek tüm imkanlarını kullanacaklarını söyledi. 

Kurucu Müdür Alican Duman da Başarılı Öğrencilerin Plaketlerini vererek, “Verdiğimiz emek ve çabanın karşılığını almak çok mutluluk verici bir duygu öğrencilerimiz çok çalıştılar biz kurum olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için çapa harcadık, umarım başarıları ömürleri boyunca devam eder, biz başarılarımıza yeni başarılar eklemek için önümüzdeki dönemlerde yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Osmancık'a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, tarlalar beyaza büründü! Osmancık'a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, tarlalar beyaza büründü!

Duman, ayrıca “Kayıtlarının dolmak üzere olduğunu ifade ederek İndirimli Kayıtlardan faydalanmak için velilerimizin ve öğrencilerimiz acele etmelidir” diyerek, Başarı Tablosunu şu şekilde açıkladı:
“Osmancık Kariyer Akademi Sonuçları açıklanan LGS Sınavı Başarı Tablosu şu şekildedir.

Ankara Fen Lisesi 1 kişi

Ankara Pursaklar Fen Lisesi 2 kişi

Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi 1 kişi

Amasya Macit Zeren Fen Lisesi 3 kişi 

Amasya Fen Lisesi 1 kişi

Tokat Fen Lisesi 1 kişi

Merzifon Fen Lisesi 1 kişi

Çorum Fen Lisesi 1 Kişi

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi 20 kişi

Tosya Fen Lisesi 2 kişi

Çorum Bülent Yalçın Spor Lisesi 1 kişi

Osmancık Anadolu Liseleri 36 Kişi

Diğer Liseler 26 Kişi

Üniversite Sınavındaki Çok Sayıda Başarılı Öğrencilerimizin Tablosu Sonuçlar Açıklandıktan sonra ilan edilecektir” diyerek sözlerini bitirdi.