İYİ Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cemil Sözen, Kargı’ya Huzurevi yapılması için vatandaşlar tarafından toplanan imzaları Genel Merkeze teslim etti.

İmzalar ile birlikte hazırlanan dosya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Eski Bakan Oktay Vural’a İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız ve İYİ Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cemil Sözen tarafından elden teslim edildi. 

Konuya yakın ilgi gösteren Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural’ın gerekirse konuyu meclise de taşıyarak konunun takipçisi olacağını söylediği ifade edildi. 

Başkan Dereli: Bayramlar birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür Başkan Dereli: Bayramlar birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür

İYİ Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cemil Sözen, Kargı’nın Huzurevi’ne ihtiyacının olduğunu daha önce de bu konuda çeşitli girişimlerde bulunulduğunu dile getirerek, kendilerinin de Kargı’ya Huzurevi yapılması için gerekli adımları attıklarını ve konunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

Kargı’nın hizmetin en iyisini hak ettiğinin altını çizen Cemil Sözen, seçim çalışmalarına start verdiklerini vatandaşların istek ve taleplerini alıp gerekli mercilere iletme noktasında da çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Kargı’nın bugüne kadar alamadığı tüm hizmetlere kavuşması için plan ve projelerinin hazır olduğunu belirten Sözen, Belediye Başkanı olmaları halinde tüm projelerin teker teker hayata geçirileceğini söyledi.