KGM Çorum'da 15 sürekli işçi alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü farklı meslek gruplarında yapacağı alımlar için başvuru özel ve genel şartlarını belirledi. Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden belirlenen takvim doğrultusunda yapılacak. Peki işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? 

Karayolları Genel Müdürlüğü, Çorum'da 1 Karayolları Bakım İşçisi, 7 Beden İşçisi, 1 Otomotiv Elektrikçisi, 2 Yüklenici (Loder) Operatörü, 1 Otomotiv Mekanikeri, 1 Kaynakçı ( Oksijen - Elektrik), 2 Kar Temizleme Makinası Operatörü alımı yapacak.

Son başvuru tarihi 8 Mayıs!
KGM'nün yapacağı işçi alımı için son başvuru tarihi 8 Mayıs olarak açıklandı. İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren esube.iskur.gov.trinternet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurularyapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilkiş günü sonuna kadar uzatılır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
Karayolları Bakım İşçisi :Adaylann beden gücü gerektiren işlerde çalışmaya engel bir durumu olmaması zorunludur. (Kura sonucu atananlar Bakım İşçisi unvanlı işçi pozisyonunda çalıştırılacaktır) En az ilkokul mezunu ve 35 yaşını geçmemiş olmak
Beden İşçisi : Adayların Beden gücü gerektiren işlerde çalışmaya engel bir durumunun olmaması zorunludur (Kura sonucu atananlar Düz İşçi unvanlı işçi pozisyonunda çalıştırılacaktır.) En az ilkokul mezunu ve 35 yaşını geçmemiş olmak
Otomotiv Elektrikçisi : Adaylann Otomotiv Elektrikçisi Ustalık Branşı ile ilgili bölüm mezunu olması ya da Otomotiv Elektrikçisi ustalık branşı ile ilgili Mesleki Eğitim Belgesine sahip olması zorunludur (Kura sonucu atananlar Atölye Usta Yardımcısı unvanlı işçi pozisyonunda çalıştırılacaktır.) 35 yaşını geçmemiş olmak.
Yüklenici (Loder) Operatörü: Adaylann G Sınıfı Sürücü Belgesi (Loder (Yükleyici) (Ehliyet Kodu 105 11)) ve Psikoteknik Değerlendirme Raporu sahibi olması zorunludur. (Kura sonucu atananlar İş Makinası Operatörü unvanlı işçi pozisyonunda çalıştırılacaktır.) En az ilkokul mezunu ve 40 yaşını geçmemiş olmak. Otomotiv Mekanikeri: Adayların Otomotiv Mekanikeri Ustalık Branşı ile ilgili bölüm mezunu olması ya da Otomotiv Mekanikeri ustalık branşı ile ilgili Mesleki Eğitim Belgesine sahip olması zorunludur (Kura sonucu atananlar Atölye Usta Yardımcısı unvanlı işçi pozisyonunda çalıştırılacaktır.) En az ilkokul mezunu ve 35 yaşını geçmemiş olmak.
Kaynakçı (Oksijen - Elektrik) : Adaylann Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) Ustalık Branşı ile ilgili bölüm mezunu olması ya da Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) ustalık branşı ile ilgili Mesleki Eğitim Belgesine sahip olması zorunludur En az ilkokul mezunu ve 35 yaşını geçmemiş olmak.
Kar Temizleme Makinası Operatörü: Adaylann CEve G sınıfı (İş Kamyonu Karla Mücadele Aracı veya Rotatif (ehliyet kodu 105.43)) Sürücü Belgeleri ile Psikoteknik Değerlendirme Raporuna sahip olması zorunludur. (Kura sonucu atananlar Sürücü Operatörü unvanlı işçi pozisyonunda çalıştırılacaktır. En az ilkokul mezunu ve 35 yaşını geçmemiş olmak.

Çorum'da Kızılay'ın Kurban Bağış standı açıldı Çorum'da Kızılay'ın Kurban Bağış standı açıldı

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş