Yemek

Karadeniz’in geleneksel lezzeti Mıhlama nasıl yapılır? İşte 2 kişilik Mıhlama tarifi

Mıhlama, Türk mutfağının Karadeniz bölgesine özgü, taze beyaz peynir ve mısır ununun birleşimi ile hazırlanan doyurucu bir yemektir. Bu geleneksel tarifi, basit malzemelerle, herkes kolayca yapabilecek.

Abone Ol

Mıhlama, Karadeniz’in soğuk kış günlerinde iç ısıtan, yoğun lezzetli bir yemektir. Taze kaşar peyniri ve mısır unu kullanılarak yapılan bu yemek, özellikle kahvaltılarda sıklıkla tercih edilir.

Mıhlama, lezzetiyle bilinen Karadeniz...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }