Yumurtalı ekmek, kahvaltı sofralarınız için hızlı ve lezzetli bir alternatif sunuyor. Bu tarif, hem tatlı hem tuzlu yiyeceklere yakışan eşsiz bir lezzetle kahvaltılarınızın yıldızı olacak.

Ekonomik ve pratik bir kahvaltı seçeneği olan yumurtalı ekmek, mis gibi kokusuyla iştah kabartıyor. Bu tarif, sabahları keyifle hazırlayıp sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes bir lezzet sunar.

Buzluğa at, istediğin zaman pişir: 15 dakikada Buzluk Böreği tarifi Buzluğa at, istediğin zaman pişir: 15 dakikada Buzluk Böreği tarifi

Yumurtalı ekmek, bayat ekmeklerinizi değerlendirmenin en lezzetli yollarından biridir. Hem hızlı hem de çıtır çıtır bir kahvaltılık arıyorsanız, bu tarif tam size göre.

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı kekik
1/2 çay kaşığı pul biber
1 adet bayat ekmek (dilimlenmiş)

Kızartmak için:

1 su bardağı sıvı yağ

TARİF

Bir kasenin içinde yumurta, tuz, karabiber, kekik ve pul biberi homojen bir kıvama gelene kadar çırpın.
Dilimlenmiş bayat ekmekleri yumurtalı karışımın içerisine batırın.
Tavada yağı kızdırın ve harcı içine çekmiş ekmek dilimlerini arkalı önlü altın sarısı kıvamına gelene kadar kızartın.
Sıcak olarak servis edin.

Yumurtalı ekmek tarifi, kahvaltılarınızı hem ekonomik hem de lezzetli bir şekilde zenginleştirecek. Çocukluğunuzun sevilen lezzetlerinden biri olan bu tarif, hızlıca hazırlanabilir ve herkesin beğenisini kazanır. Bayat ekmekleri değerlendirerek, çıtır çıtır ve lezzetli bir kahvaltı hazırlayın. Deneyin ve bu klasik lezzeti sevdiklerinizle paylaşın!

Editör: Haber Merkezi