Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında istifa etmeyi düşünüp düşünmediğiyle ilgili sorulara kesin bir dille yanıt verdi. Peki, Santos'un Beşiktaş'taki geleceği ne olacak?

Son dönemde Beşiktaş'taki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Fernando Santos, istifa etmeyi düşünmediğini belirterek, kariyerinde daha zor durumlarla karşılaştığını ve mücadeleye devam edeceğini vurguladı. 

Beşiktaş camiasında dolaşan istifa söylentileri, Fernando Santos tarafından yapılan açıklamayla son buldu. Teknik direktör, geleceğine dair net mesajlar verdi.

"Aklımda Öyle Bir Şey Asla Yok"

Trabzon'da iki lisenin ragbi takımı Türkiye birinci ve ikincisi oldu Trabzon'da iki lisenin ragbi takımı Türkiye birinci ve ikincisi oldu

Santos, kariyeri boyunca daha zor durumlarla karşılaştığını ve bu tür düşüncelerin aklının ucundan bile geçmediğini belirtti. "Kariyerimde daha zor durumlarda çalıştım. Bundan daha zor durumlarda da yer aldım. Şu anda istifa gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmiyor. Aklımda öyle bir şey asla yok," diyerek istifa etmeyi kesinlikle düşünmediğini vurguladı.

Beşiktaş ve Fernando Santos Yoluna Devam Ediyor

Antalyaspor maçı sonrası gündeme gelen istifa iddialarına bu şekilde son veren Santos, Beşiktaş'ın başında çalışmaya devam edeceğini göstermiş oldu. Beşiktaş taraftarları ve futbol dünyası, tecrübeli teknik direktörün liderliğinde takımın nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor.