Yemek

Haydari tarifi: Türk mutfağının vazgeçilmez mezesi nasıl yapılır?

Türk mutfağının en sevilen mezelerinden biri olan haydari, yoğun ve kremalı yapısıyla bilinir. Bu lezzetli mezenin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, işte size adım adım anlattığımız kolay haydari tarifi!

Abone Ol

Haydari, Türkiye'de herkes tarafından sevilen ve özellikle et yemeklerinin yanında tercih edilen bir mezedir. Kendi evinizde de bu otantik lezzeti yapabilirsiniz. İşte malzemeleri kolayca bulabileceğiniz ve hazırlaması pratik olan haydari...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }