Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 31 Mart seçimleri öncesi Çorum’u karış karış gezmeye devam ediyor. Başkan Aşgın, son olarak Bahabey Caddesi, Fatih Caddesi ve Albayrak Caddesi esnafını ziyaret etti. 

Aşgın, esnafa yeni dönem projeleri hakkında bilgiler vererek “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Çorum Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. AK Parti Belediyeciliğinin en güzel hizmetlerini şehrimizle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Çorum Belediyesi'nden yaşlılar için evde tıraş hizmeti Çorum Belediyesi'nden yaşlılar için evde tıraş hizmeti

Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Meclis Üyesi adayları AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, MHP İl ve İlçe Teşkilatı ile seçim çalışmalarını dolu dizgin sürdürüyor. Çorum’u karış karış gezen Başkan Aşgın, “Allah nasip ederse 31 Mart’tan sonra da şehrimizi eser ve hizmet belediyeciliği ile yönetmeye devam edeceğiz. 2019 yılından beri tevazu, samimiyet ve gayretle tüm mahallelerimize, cadde cadde, sokak sokak ayrım gözetmeksizin hizmetlerimizi götürüyoruz. Gece gündüz demeden aşkla çalışıyoruz.” dedi. 

Çorum halkının kendilerine gösterdiği sevgiden ve duyduğu güvenden güç aldıklarını ifade eden Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Biz halkımızdan hiç ayrı olmadık. Her daim bir olduk, beraber olduk. Hemşehrilerimizin acı günlerinde de mutlu günlerinde de yanında olduk. Biz onlardan hiç uzak olmadık. Seçim gezileri vesilesiyle de bir kez daha bir araya gelme imkanı buluyor, hal hatır soruyoruz. Hamd olsun, hemşehrilerimiz yaptığımız hizmetlerden memnun, yeni dönemde de yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerimizin de gerçekleşeceğine olan inançlarını bizlere iletiyorlar.” dedi.