Ismail ataç Haberleri

ismail ataç haberleri ve güncel ismail ataç gelişmeleri, ismail ataç ile ilgili tüm video, ismail ataç fotoğrafları ve ismail ataç haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Alaca

Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, hizmet sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerine önemli bir duyuruda bulundu.

Alaca

Alaca’da Çıraklık Okulu hakkında yalan söylentiler yayılanlara Başkan Ataç’tan sert tepki. Okulun kapatılmadığını ve eğitimin devam ettiğini açıkladı.

Alaca

Alaca Esnaf Odası Başkanı Ataç, kaldırım işgallerine karşı esnaf ve sanatkarları uyardı. Kurallara uymayanlara cezai işlem uygulanacak.

Alaca

Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, Sosyal Güvenlik ve Maliye tarafından yapılacak denetlemeler hakkında ilçe esnafına bilgi verdi.

Alaca

Alaca’daki sanayi esnafının doğalgaza kavuşması için adımlar atıldı. Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, doğalgaz talebinin programa alındığını...

Alaca

Alaca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Ataç, elektrikli araçların onarımı ve tanıtımı için eğitim semineri düzeleceğini duyurdu.

Alaca

Alaca’da Ahilik Kültürü’nün yaşatılması amacı ile belirli zamanlarda esnafla kahvaltılar düzenleniyor. 

Alaca

Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, her yıl düzenledikleri İstanbul ve Çanakkale gezisinin tarihinin netleştiğini duyurdu.