Çorum'da Cuma Namazı kaçta kılınacak? 26 Nisan 2024 Cuma namazı saati Çorum'da Cuma Namazı kaçta kılınacak? 26 Nisan 2024 Cuma namazı saati

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, en fazla teknolojik atık getiren 3 genci teknofeste götürecek. Bizzat Başkan Aşgın’ın kullanacağı Togg ile Ankara’daki teknofeste gidecek gençler, unutulmaz bir gün geçirecek. 

Çorum Belediyesi, elektronik atıkların doğru şekilde geri dönüştürülmesini sağlarken,  geleceğin teknoloji liderlerinin yetişmesine destek oluyor.  Sıfır atık çalışmaları kapsamında önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gençlerin bu konuda farkındalık sahibi olmasını amaçladıklarını ifade etti. Başkan Aşgın dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan Teknofest’e gidecek öğrenciler arasından, en fazla elektronik atık getiren 3 gençle birlikte Ankara’ya gideceğini açıkladı. Başkan Aşgın, tüm gençleri böylesine anlamlı bir etkinliğe katılmaya davet etti. 

Başkan Aşgın’ın kullanacağı Togg ile geziye katılmak isteyen gençlerin, atık elektrikli ve elektronik eşyaları 28-29 Ağustos tarihleri arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü yanındaki 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne teslim etmeleri gerekiyor.  
Bilgisayar, kulaklık, şarj aleti, mouse vb. atık elektrikli ve elektronik eşyalardan en çok atığı teslim eden 3 genç, Başkan Aşgın’la birlikte Ankara’ya gitme hakkı kazanacak.