AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan Emekli öğretmen Cahit Arpa, AK Parti İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.

Başkan Dereli: Bayramlar birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür Başkan Dereli: Bayramlar birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür

Yaklaşık 100 kişilik kalabalık bir grupla parti binasına gelen Arpa aday adaylığını açıkladı. Toplantıda konuşan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, ‘Bugün partimizin aday adaylarını misafir ediyoruz. Bu kutlu yolda aday adaylığını açıklayan Cahit Arpa hocama başarılar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin’’ dedi.

ARPA ‘SEVDAMIZ KARGI, KARGI BİR SEVDA’

AK Parti Kargı Belediye Başkanı Aday Adayı Cahit Arpa ise, ‘’Bu kutlu yolda Kargımız için, geleceğimiz için, gençlerimiz için aday adayı olmaya karar verdim. Her zaman sevdamız Kargı dedim. Kargı Bir sevda dedim. Bu benim için böyleydi.

İLÇE YÖNETİMİNE EKİP ÇALIŞMASI VURGUSU YAPTI

Meslek hayatım boyunca Kargı’da birçok kimseye nasip olmayacak başarılar yakaladım. Türkiye ve il birincileri çıkarttım. Bu başarıyı ekibimle birlikte başardım. Bu kutlu yolda, eğer bu göreve bana verilirse, siz değerli ak partinin neferleri, sizlerle birlikte beraber yürüyeceğiz bu yollarda. Sevgi ve kardeşlik içerisinde, hoşgörü içerisinde geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımıza güzel bir kargı güzel bir ilçe güzel bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız.
Kargı benim için bir aşk, bir sevda. Hepimiz için bu böyle. Bu kutlu yolda bana vereceğiniz desteklerden ötürü de teşekkür ederim’’ dedi.