Yemek

Dışarıdan almayı unutturacak tarif! Mahlep aromalı Yumuşacık Açma nasıl yapılır?

Açma, Türk kahvaltılarının olmazsa olmazlarından biri ve evde yapımı sandığınızdan daha kolay! Bu rehberde, pofuduk ve lezzetli açmaları nasıl yapacağınızı adım adım anlatacağız.

Abone Ol

Eğer evde lezzetli bir açma yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Bu tarif, açmanızın hem yumuşak hem de lezzetli olmasını sağlayacak püf noktalarıyla dolu.

Açma yapmanın sırlarını öğrenmeye hazır mısınız? Bu basit...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }