Portekiz basınından Paulo Albuquerque'in haberine göre; bir süredir cezaevinde bulunan dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves intihar etti. Ortaya atılan bu iddianın ardından tüm dünya gündemi çalkalandı. Dani Alves cephesinden şu ana dek herhangi bir yalanlama gelmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Cinsel saldırı suçundan 4.5 yıl hapis cezası alan Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi. Ortaya atılan iddiaya henüz bir yalanlama gelmemesi sosyal medyada hızla yayılmasını sağladı.

Mersin'de gençler doya doya bayram yaşıyor Mersin'de gençler doya doya bayram yaşıyor

Cinsel saldırı suçundan bir süredir hapiste bulunan Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi.

YALANLAMA GELMEDİ
Ortaya atılan bu iddianın üstünden 3 saat geçmesine rağmen herhangi bir yalanlama gelmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

HAPİSHANE YÖNETİMİ ÖNLEM ALMIŞTI
Cinsel taciz suçundan 4.5 yıl hapis cezası alan eski futbolcu Dani Alves'in intihar eğiliminde olduğu gerekçesiyle, tutuklu bulunduğu cezaevinde ciddi önlemler alınmıştı.

ÖZEL ODADA TUTULUYORDU
Bu sebeple Dani Alves cezasının açıklanmasının ardından özel odaya alınmıştı.

TEK HÜCRELİ HAPİSHANEYE GÖTÜRÜLMÜŞTÜ
39 yaşındaki Dani Alves'in gönderildiği hapishanede can güvenliğinden endişe duyduğu gerekçesiyle yer değiştirmek istediği kaydedilmişti. 200 mahkumla birlikte aynı yerde kalan Dani Alves'in bu talebi onaylanmış ve yeri değiştirilmişti. Brezilyalı oyuncu 80 mahkumun bulunduğu, tek hücreli bir hapishaneye götürülmüştü.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA 4.5 YIL HAPİS CEZASI ALMIŞTI
2022 yılında İspanya'nın Barselona kentinde eğlence merkezinin tuvaletinde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 1 yılı aşkın süredir tutuklu olan ve hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen eski futbolcu Daniel Alves da Silva'nın (Dani Alves) davası sona ermiş ve dört buçuk yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLMİŞTİ
Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barselona'da tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

EŞİ, BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI
Hayatı zindana dönen Dani Alves'e bir şok da eşinden gelmişti. Yaşanan taciz olayından sonra eşi Joana Sanz boşanmak istemiş ve bu talebi avukatına iletmişti.

AÇLIK GREVİNE BAŞLAMIŞTI
Bu talebin Dani Alves'e ulaşmasının ardından Brezilyalı oyuncu açlık grevine başlamıştı.

Editör: Haber Merkezi