Bugün, Çorum'un kaderini şekillendirecek önemli bir istişare toplantısı gerçekleşti. AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ve AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

Milletvekilleri, toplantıda, şehrin geleceğine dair kritik bir projeyi masaya yatırdılar. Toplantının gündemi hızlı tren ve yük treni projesi idi.

HIZLI TREN VE YÜK TRENİ PROJESİ İÇİN BÜYÜK ADIMLAR ATILIYOR

Çorum'da elektrikler ne zaman gelecek? 27 Nisan Çorum elektrik kesintisi Çorum'da elektrikler ne zaman gelecek? 27 Nisan Çorum elektrik kesintisi

Çorum'un sosyo-ekonomik gelişimini hızlandıracak olan hızlı tren ve yük treni projesi, detaylı bir analiz ve değerlendirme sürecinden geçirildi. Milletvekilleri ve il başkanı, şehrin ihtiyaçlarını belirleyerek, projenin Çorum'a katacağı değerleri masaya yatırdılar. 

BAKAN URALOĞLU, ÇORUM’A GELECEK

Milletvekili Ahlatcı, bu önemli görüşme sonucunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun 17 Kasım Cuma günü Çorum'u ziyaret edeceğini bildirdi.