Milli Savunma Bakanlığı önceki Bakan Yardımcısı Sungurlulu hemşehrimiz Muhsin Dere, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundu. 

Çorum'un bu ilçesinde 3 muhtarlık için yeniden seçim yapılacak Çorum'un bu ilçesinde 3 muhtarlık için yeniden seçim yapılacak

Hemşehrimiz Muhsin Dere, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Sungurlu’ya geldi. Muhsin Dere, OSB girişinde kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. Dere, daha sonra beraberinde ki heyet ile OSB’de bulunan savunma sanayi yatırımları Barut, Fişek ve Kapsül tesislerini ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı. Dere, savunma sanayi yatırımlarının Sungurlu için son derece önemli olduğunu ifade ederek, “Bu büyük yatırımlara hep birlikte sahip çıkacağız.” dedi. İlçenin yerli firmaları Sun-Ka ve Atik Otomotiv’i de ziyaret eden Dere, burada firma yetkilileri ve beraberinde ki heyet ile toplantı gerçekleştirdi. 

Muhsin Dere’ye ziyareti sırasında, Kaymakam Fatih Görmüş, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, TSO Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Kaplan, Alaettin Tosundereoğlu ve oda başkanları eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi