ÇORUM'da dün gece etkili olan sağanak yağış nedeniyle istinat duvarı çöken bina sakinleri yaşananları anlattı.  Hulusi Eral , “Büyük bir gürültü oldu. Çıktık baktık ki istinat duvarı çökmüş” dedi.

Çorum'da etkili olan yağışlar nedeniyle birçok noktada su taşkınları yaşanırken Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde'de bulunan Mehmet Efe apartmanının istinat duvarı çöktü.

Sahit Aydın, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne asaleten atandı Sahit Aydın, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne asaleten atandı

Çökmenin etkisiyle bir apartman’ın temel kısmında yarıklar oluştu. Yaşadıklarını anlatan apartman sakinlerinden Hulusi Eral, ‘Gece yatarken büyük bir gürültü duyduk, dışarı çıktığımızda istinat duvarının çöktüğünü gördük, çok şükür hiçbir can kaybımız yok. Yapılan mal meydanda gördüğünüz gibi yağışlara dayanamayıp çöktü” dedi.

Mert Efe Eral ise yaptığı açıklamada “Gece ben su içmeye kalkmıştım. Büyük bir gürültü duydum ancak dışarıya çıkmadım. Sabah kalktığım da baktım ki, istinat duvarı çökmüş” dedi. Apartman sakinleri yetkili kurumları arayıp yardım istedi.