Meteoroloji Genel Müdürlüğü 29 Ekim Pazar günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…
Çorumlular bugünü planlarken gözlerini Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine çevirdi: Peki, 29 Ekim Pazar için Çorum'da nasıl bir hava durumu bizi bekliyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, Ege kıyıları ile kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarınında Önemli bir değişiklik olmayacağı, sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

29 Ekim Pazar Çorum hava durumu

Meteoroloji'den Çorum için kritik uyarı: Kuvvetli sağanak bekleniyor! Meteoroloji'den Çorum için kritik uyarı: Kuvvetli sağanak bekleniyor!

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 29 Ekim Pazar günü çok bulutlu ve parçalı bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık ise 14 derece olacak.