Çorum Belediyesi’nin kadınlara özel düzenlediği ''Filistin için Dua Vakti'' programı Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.  Programda Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, Filistin için dualar edildi. 

Çorum'da Cuma Namazı kaçta kılınacak? 26 Nisan 2024 Cuma namazı saati Çorum'da Cuma Namazı kaçta kılınacak? 26 Nisan 2024 Cuma namazı saati

Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri, İsrail’in zulmü altındaki Filistin’e dua için buluştu.  Kadınlara özel düzenlenene ''Filistin için Dua Vakti'' programında, Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın işgalden kurtulması, Filistin’de Müslümanlara uygulanan zulmün ve katliamların sona ermesi için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
 

''Filistin için Dua Vakti'' programına; Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın eşi Nilgün Dağlı,  Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat, Baro Başkanı Av.Turan Kalıpçı’nın eşi Eylem Kalıpçı, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’ın eşi Figen Pehlivan ve Çorum Müftüsü Muharrem Biçer’in eşi Ülfet Biçer de katıldı.

Kur-an’ı kerim tilaveti, Kudüs şiirleri ve Kudüs konulu sunumla başlayan program, Çorum Müftülüğü İl Vaizesi Esra İşcen’in konuşması ve Kuran Kursu hocası Feride Oya Haklı’nın yaptığı dua ile sona erdi.