Çorum Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak elektronik sigara satışı yapan şahıslara yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. İl merkezi ve Alaca ilçesinde yapılan iki ayrı çalışmada tespit edilen kaçakçılık faaliyetleri sonucunda şüpheli şahısların araçları ve ikamet adresleri adli makamların izni ile arandı.

Çorum'da ücretsiz izne çıkarılan maden işçileri krizi TBMM'ye taşındı Çorum'da ücretsiz izne çıkarılan maden işçileri krizi TBMM'ye taşındı

Aramalarda, 507 adet kaçak elektronik sigara ve 99 adet kaçak elektronik sigara likidi ele geçirildi. Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önüne geçmek için yürüttükleri çalışmalar kapsamında bu tür ürünlerin piyasaya sürülmesine karşı mücadelesini sürdürüyor.

Kaçak elektronik sigara satışı yapan şahısların yakalanması ile ilgili olarak şüpheliler hakkında adli işlemlere başlandı. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Çorum Emniyet Müdürlüğü'nün kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeledeki kararlı duruşu takdir topladı. 

Haber Merkezi

Editör: Ebru Çalık