Sağlık Bakanlığı, Çorum'da 91 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Yapılan duyuruya göre, 91 sürekli işçi kadrosu için alımlar yapılacak. Adaylar, belirlenen tarihler arasında İŞKUR'un elektronik platformu üzerinden başvurularını yapabilecek.

Sağlık sektöründe çalışmak isteyen Çorumlular, Sağlık Bakanlığı'nın kura yöntemiyle yapacağı 91 işçi alımı için başvurularını hazırlıyor. Elektrikçiden güvenlik görevlisine, temizlik görevlisinden klinik destek elemanına kadar çeşitli kadrolar için alımlar gerçekleştirilecek.

Ne Zaman Başvurulabilir?

Çorum'daki adaylar, 23 Şubat ile 27 Şubat tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sürekli işçi alımı için başvuru süreci ve detayları büyük bir merakla bekleniyordu.

Kura Çekimi Ne Zaman?

Adayların merakla beklediği kura çekimi, 18-19 Mart tarihleri arasında Ankara'da, Noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı'nın Çorum'daki alım yapacağı kadrolar arasında elektrikçi, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, inşaat boyacısı, marangoz, klinik destek elemanı, güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi pozisyonları bulunuyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Sağlık Bakanlığı'nın Çorum'da yapacağı 91 işçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alınacak.

Çorum'da yine heyelan: Dodurga-İskilip yolu tehlike altında! Çorum'da yine heyelan: Dodurga-İskilip yolu tehlike altında!

Başvurular, 23 Şubat-27 Şubat tarihlerinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden elektronik (çevrim içi) kullanıcı girişi yapılarak alınacak.

Kura çekimi Noter huzurunda 18-19 Mart tarihleri arasında Ankara'da yapılacak. İŞKUR resmi sitesi Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı İlan Listesi üzerinden T.C. Kimlik No ve İŞKUR şifresiyle başvuruda bulunulabilecek. Başvuru linki: https://esube.iskur.gov.tr/ilan/saglikbakanligi/

Sağlık Bakanlığı'nın Çorum'da yapacağı Sürekli işçi kadrolarının meslek ve kadro sayısına göre dağılımları şöyle:

1 Elektrikçi 

1 Isıtma ve sıhhi tesisatçı

2 İnşaat boyacısı

1 Marangoz 

2 Klinik destek elemanı

21 Güvenlik görevlisi

63 Temizlik görevlisi olmak üzere toplam 91 işçi alacak.