Vali Dağlı'dan Çorum'un asayişi için kritik toplantı! Vali Dağlı'dan Çorum'un asayişi için kritik toplantı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Şubat günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun aralıklı yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının artacağı, yurt genelinde bugün (Cuma) mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

23 Şubat 2024 Cuma Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 23 Şubat Cuma günü için güneşli ve mevsim normallerinin üzerinde sıcak bir gün bekleniyor. Yayımlanan rapora göre; Çorum'da sabah ve öğle saatlerinin parçalı bulutlu geçeceği, öğleden sonra ise az bulutlu olacağı tahmin edildi.

Meteoroloji yetkililerinin bugün için Çorum'da beklediği en düşük hava sıcaklığı -1 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olacak. Çorum'da rüzgar 6 km hızla kuzeybatıdan esecek.