Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV işbirliğiyle gerçekleştirilen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında, Çorum'daki standda afişler ve broşürler yardımıyla vatandaşlara vekaletle kurban kesimi hakkında bilgi veriliyor. Yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak kurbanlar için makbuz karşılığı bağışlar alınmaya devam ediliyor.

Çorum İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi Başkanı Muharrem Biçer, Türkiye Diyanet Vakfı'nın kurulan bağış standları aracılığıyla hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördüğünü vurguladı. Biçer, "2023 yılında belirlenen vekalet yoluyla kurban bağış ücretinin yurt dışı için 2.750 TL, yurt içi içinse 5.950 TL olarak belirlenmiştir. Bayrama kadar bağışları kabul etmeye devam edeceğiz." dedi.

Bağışlar ayrıca çevrimiçi/online yollarla da yapılabiliyor. İl Müftüsü Biçer, "Vatandaşlarımız il ve ilçe müftülüklerimizi ziyaret edebilir, TDV bağış standımıza gelebilir veya www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden ya da mobil bağış uygulamalarından çevrimiçi bağış yapabilirler." diye hatırlattı.

Vali Zülkif Dağlı Gençlik Merkezinde çocuklarla bir arada! Vali Zülkif Dağlı Gençlik Merkezinde çocuklarla bir arada!

Vekaleten Kurban bağışı, Türkiye'deki ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Bu önemli etkinliğin parçası olmak ve bu yılın Kurban Bayramı'nda yardımcı olmak için Bağış Standı'na uğrayabilirsiniz.