Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i ziyaret eden Başaranhıncal ve beraberindekiler  “Başkanımızın ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi. 

ÇELİKLER ÇELTİK FABRİKASI’NA ZİYARET

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kargı’da faaliyet gösteren Çelikler Çeltik Fabrikası sahibi Mustafa Çelik’i ziyaret ederek sohbet etti. 

Başaranhıncal ve beraberindekiler Çelikler Çeltik Fabrikası’nın çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. 
Baaranhıncal ve yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Çelik’e ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür etti. 

KARGI İSDOOR SEFER ORMAN ÜRÜNLERİ ZİYARETİ

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kargı’da 1980 yılından bu yana 40 yıldır faaliyet gösteren Sefer Orman Ürünleri Tic. ve San. Ltd. Şti. Şirket sahiplerinden Kenan Dinç’i ziyaret ederek sohbet etti.

Kenan Dinç, “Babamızdan aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımak gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevcut tesisimizde 6 bin m2 kapalı alana sahibiz. Yeni yatırımlar için sürekli araştırmalar yapıyoruz. Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ederim” dedi. 
TSO Başkanı Kenan Dinç’e ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür edildi. 

ESNAF VE SANATKARLARIN ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİLER

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kargı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin’i ziyaret etti.

Kargı’daki esnaf ve sanatkârların çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette, Başaranhıncal ve beraberindekiler Fevzi Bilgin’e ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür etti. 

Kargı’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı Kargı’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

HEDEF TEKSTİL’E ZİYARET

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kargı’da faaliyet gösteren Hedef Tekstil Fabrikası Müdürü Fatih Üstün ve çalışanları ziyaret ederek sohbet etti. 

Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatih Üstün’e ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür etti. 

İŞ SEKTÖRÜNÜN PAZARI ÜZERİNE SOHBET ETTİLER

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kargı Eken Kereste’ye ziyarette bulundu. 

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kargı’da faaliyet gösteren Eken Kereste Sahipleri İbrahim Eken ve İzzet Eken’i iş yerinde ziyaretlerinde yaptığı iş sektörünün pazarı üzerine sohbet edildi.  Başaranhıncal ve beraberindekiler İzzet ve İbrahim Eken’e ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür etti.