Çorum'da sağanak ve dolu felaketi: Caddeler sular altında kaldı! Çorum'da sağanak ve dolu felaketi: Caddeler sular altında kaldı!

Çorum'da polis ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak son bir hafta içerisinde büyük bir başarıya imza attı. Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, 2 - 9 Ekim 2023 tarihleri arasında yaptığı operasyonlar ile haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 30 şahsı yakalarken, kaybolan 5 kişiyi de buldu.

Çorum'un asayiş ve güvenliğinin sağlanması adına gece gündüz demeden çalışan polis ekipleri, yakalanan şahısların yanı sıra, yakınları tarafından kayıp olarak bildirilen 2 kadın ve 3 erkek olmak üzere toplamda 5 kişiyi sağ salim bulma başarısını gösterdi.

Çorum Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti ve 'Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir.' ifadelerine yer verdi.

Aranan 30 kişi yakalandı!

Yakalanan 30 şahsın, çeşitli suçlardan mahkemelerce arandığı, bulunan 5 kişinin ise yakınlarına teslim edildiği bilgisi paylaşıldı.