Gerçekleştirdiği projeler ve iş hacmi ile Çorum’a değer katan Çorum GİAD, hemşehrimiz, Azerbaycan Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı'yla buluştu.

Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu

Osmancık’ta gerçekleşen toplantıda Çorum Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Küçükbenli ve dernek üyeleri, Çorum için düşündükleri ticari projelerden bahsetti. Küçükbenli, Azerbaycan’ın hem coğrafi olarak hem de manevi olarak kendilerine yakın ülke olmasından dolayı, hedef pazarlarından birisi olduğunu dile getirdi.

AZERBAYCAN İŞ FORUMU'NA KATILACAKLAR

Çorum iş inşalarının yer aldığı Çorum GİAD, Çorum’da özellikle ticaret hacminin yükselmesi ve genç personel istihdamının artması yönünde çalışmaları ile ön plana çıkıyor. Yine bu hedefler doğrultusunda projeler geliştiren Çorum GİAD yönetimi hem Büyükelçi Cihat Bağcı’yı ağırlamak hem de projelerinden bahsetmek için bir buluşma gerçekleştirdi.

Osmancık’ta gerçekleşen görüşmede; Azerbaycan Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı, Çorum AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur, Çorum GİAD Başkanı Burak Küçükbenli, Çorum GİAD yönetimi ve üyeleri yer aldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Çorum GİAD Başkanı Burak Küçükbenli, gelişmekte ve Türkiye’nin kardeş ülkesi olan Azerbaycan’a gerçekleştirmeyi düşündükleri ticari ziyaret için Büyükelçi’ye taleplerini iletti.

CAHİT BAĞCI’DAN DESTEK SÖZÜ

Çorum Genç İş İnsanları Derneği’nin talep ve isteklerini dinleyen Bağcı, Türkiye’nin kardeş ülkesi olan Azerbaycan’ın fırsatlar ve avantajlarla dolu bir ülke olduğunu dile getirdi. 

Büyükelçi Bağcı, Azerbaycan’da kendilerine ticari bağlantılarının kurulması konusunda destek vereceğini ve gerekli ortamı sağlayacaklarının sözünü verdi. 

Cahit Bağcı, Çorum GİAD üyesi tüm sektörler ile yakından ilgilendi. Çorum GİAD’ın İş Forumu ve Azerbaycan’a İhracat amaçlı programı için önerilerde bulundu.